Bun venit si distractie placuta! Speram sa va simtiti bine pe acest forum, un forum deschis catre noutati si sugestii, un forum pentru toti, unde fiecare isi poate crea propria lume si ne poate impartasii ideile sale.


  Horoscop 6.04.2013

  Distribuiţi
  avatar
  `Swan †
  Admin

  Mesaje : 79
  Data de înscriere : 03/04/2013
  Varsta : 20
  Localizare : Peste tot si nicaieri

  Horoscop 6.04.2013

  Mesaj Scris de `Swan † la data de Sam Apr 06, 2013 9:18 am

  Gemeni
  Evită compania oamenilor care te indispun și caută să ai alături familia sau persoana iubită pentru a trece peste un moment mai delicat din viața ta. Pentru unele persoane din anturaj simți de la o vreme o repulsie pe care nu prea o poți explica pentru că nu ți-au făcut nimic care să te supere.

  Berbec
  Pentru tine astăzi contează cel mai mult liniștea familiei, iar treburile casnice nu sunt deloc o corvoadă. Faci cu plăcere tot ce ține de casă, chiar dacă unele sarcini sunt făcute în premieră. Nu ai parte de evenimente spectaculoase, insă este un moment prielnic pentru a te bucura de intimitate.

  Taur
  Astăzi este o zi a marilor compromisuri. Chiar dacă nu îți place să faci astfel de lucruri pentru a trece un hop în carieră va trebui să apelezi la o astfel de soluție. Nu este vorba despre renunțarea la orgolii, așa că nu duce situația în panta tragică. După ce te vei bucura de rezultate vei da uitării compromisul făcut.

  Rac
  Rupe monotonia ultimelor zile și apucă-te de o activitate pe care nu ai mai avut ocazia să o încerci. Poate este momentul să faci un sport sau chiar să te apuci de grădinărit. De fapt, orice activitate nouă este binevenită, pentru a scăpa de blazarea care te-a cuprins. Astrele favorizează și întâlnirile romantice.

  Leu
  Cursul lucrurilor în ceea ce privește o afacere nu prea te mulțumește și ești tentat să abandonezi proiectul, asta după ce ai investit timp și bani. Ascultă ce au alții de spus poate nu este momentul să dai cu piciorul la ceva ce te-ar putea ajuta să te redresezi pe plan financiar. Pesimismul cronic care te-a cuprins te face să vezi viața doar în negru și să respingi orice posibilitate de socializare.

  Fecioara
  Ai nevoie de încurajarea celor din jur pentru a te simți în stare să duci la bun sfârșit o sarcină dificilă. Cei din jur te ajută moral mai mult decât te-ai fi așteptat, iar succesul este foarte aproape. Asigură-te că atunci când vei încheia o etapă importantă din viață, vei reține exact aspectele pozitive și nu chinurile până la atingerea obiectivului.

  Balanta
  Te interesează mai mult ca niciodată să ai o viață socială activă. Vrei să fii în centrul atenției și să fii lăudat de cei din jur. Dacă acest lucru nu se întâmplă nu te judecat prea aspru. Uneori invidia poate fi motivul principal pentru care cei din jur nu îți recunosc meritele. Nu căuta prieteni mulți, ci prieteni buni pe care te poți baza în orice situație.

  Scorpion
  Între rațiune și inimă este foarte greu de ales și chiar și așa uneori alegerile se impun. Relațiile romantice nu sunt punctul tău forte așa că cel mai bine ar fi să mai aștepți înainte de a lua o hotărâre. Totuși dacă intuiția îți spune că nu este momentul potrivit pentru a începe o relație sau cel puțin nu este omul potrivit, atunci mai bine renunță.

  Sagatator
  O persoană dragă ție are nevoie de niște sfaturi sincere înainte de a porni pe un drum important. Te simți deosebit de onorat pentru că îți arată cât de mult contezi în viața ei. Ești dornic să îți împărtășești experiențele și să îți pui amprenta în mod pozitiv în viața persoanei la care ții necondiționat.

  Capricorn
  Generozitatea cuiva din cercul tău de prieteni îți va putea cauza o stare de nervi deoarece scopul tău principal este de a te afirma singur, fără ajutorul nimănui. Ești capabil și plin de inventivitate, dar un pic de inspirație venită din partea colegilor îți va ușura munca iar în acest mod îți păstrezi energia pentru restul weekend-ului.

  Varsator
  Astăzi în pauza de masă nu trebuie să-ți pierzi timpul cu diferite jocuri pe care le practică colegii sau prietenii în timpul rămas până la începerea programului. Obiectivul tău este să-ți termini ce ți-ai propus pentru a nu-ți umple și săptămâna viitoare cu acest proiect care l-ai început de ceva timp.

  Pesti
  Astăzi toate planurile tale se potrivesc de minune cu toate celelalte activități, adică fiecare programare decurge perfect întrucât o dată terminată o întâlnire vine imediat și a doua. Vei fi un pic obosit la terminarea programului dar măcar știi că ai împușcat mai mulți iepuri și ești liber apoi să faci tot ce-ți dorești. O ieșire la cinema sau chiar o plimbare te va relaxa.
  avatar
  Ayu
  Admin

  Mesaje : 111
  Data de înscriere : 03/04/2013
  Varsta : 19
  Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares

  Re: Horoscop 6.04.2013

  Mesaj Scris de Ayu la data de Dum Apr 07, 2013 6:11 am

  Varsator
  Astăzi în pauza de masă nu trebuie să-ți pierzi timpul cu diferite jocuri pe care le practică colegii sau prietenii în timpul rămas până la începerea programului. Obiectivul tău este să-ți termini ce ți-ai propus pentru a nu-ți umple și săptămâna viitoare cu acest proiect care l-ai început de ceva timp

  Ce obiectiv in pauza de masa? E vacanta!

   Acum este: Joi Ian 17, 2019 2:44 am